No .. predstavujemPavelM píše: ↑čtv srp 09, 2018 14:54jeheheh
https://www.novinky.cz/auto/480102-deln ... -auta.html
představte si že by v tom byl obelečenej pilot dopravního letadla:)))))))))))
Jeheheh:)))))))))))))))Jehehe:))))))))))))

Moderátor: hugo
No .. predstavujemPavelM píše: ↑čtv srp 09, 2018 14:54jeheheh
https://www.novinky.cz/auto/480102-deln ... -auta.html
představte si že by v tom byl obelečenej pilot dopravního letadla:)))))))))))
Jeheheh:)))))))))))))))Jehehe:))))))))))))
Jak už jsem psala, mám ráda zelené výhonky. Pěstuju je zásadně v zemině.
joooooooooooooooooooooo
A já už se lekjak jsem udělal ten bílej pytel...
Jak k tomu příjdou ostatní idy, že kolegové z Persea jsou každoročně tak mediálně protěžovániPavelM píše: ↑ned srp 12, 2018 22:03Dem čumět do nebe.)))
https://www.astro.cz/clanky/ukazy/v-noc ... seidy.html
Už to že tomu říkají hekárna je děsné....Už jste někdy viděli ženskou rodičku v porodnici na hekárně která se usmívá a s radostí očekává porod?
myslím že si dneska už holky můžou vybrat
to se asi Bohu žel děje...vlastní zkušennost mi však velí brzdit se výrocích zda potřebné/vhodné porod vyvolat nebo ne... samozřejmě jen v případě, že je ohrožená matka nebo dítě, dovolené víkend do ohrožení nespadají..Ale pokud rodicku nadopujou vyvolavacem porodu, protoze se blizi vikend/pulnoc/dovolena a oni nemaji čas čekat.. tak to neni zdravotni péče.... A to jsem se ovladla a vyjadrila se slusne)
měla jsem možnost sledovat 2 porodyCo se týká zvířat, je taky otazka kolik z nich má problem jen proto, ze jsou prostě v bytě, kde se neni kam schovat, kde kolem nich běha vystreslá panička a hlídá každý jejich krok... kdyz uz doufa zvireci rodicka, ze pujdou spat, drzi nocni hlidky a všude se sviti, aby měli prehled...
Čeče něco podobnýho nám vyprávěla babička! Ženský kolem války a po válce rodily na poli! Normálně šly ráno do práce okopávat řepu, porodily na suchej mezi do trávy!! Dítě pak zabalily do zástěry nebo do kabátu a nechaly ho tej mezi do večera než šly domu. Nemocnice byla jen ve městě, deset kilometrů. Jedinej "doktor" byl místní farář. Dítě se hned nikam nehlásilo, zapsalo se v kostele až když mělo křtiny. Druhej den a další šla máma normállně do práce, dítě na zádech v ošatce a občas ho odskočila na mez nakojit. To byl normální stav!!Ladič píše: ↑pon srp 13, 2018 15:17Viděl jsem kdysi dávno jeden dokumentární film odněkad z mikronésie nebo tak a tam rodí ve stoje. Holka si dala pod sebe mezi nohy nějakou suchou trávu co jim tam roste, chytla se větve, zatlačila a bylo to. Vypadalo to jako naprostá brnkačka. A porodní bába co jí tam u toho asistovala akorát jistila aby to mimino nespadlo nějak blbě. Ale oni jsou přírodní a necpou se civilizačním hnusem a tak ty děcka mají asi trošku menší hlavičky a budou to mít celkově přirozeně snadnější s porodem.
V rámci zlepšování porodů doporučuje se všem slečnám nabrnknout si ideálně černocha ze střední afriky, tam co je červenej puntík - objem mozkovny pod 1200 cm3. Dětičky nebudou oplývat inteligencí ale zato se budou jejich malý hlavičky dobře rodit.
Taky bych to s Afrikou moc nekombinoval páč vím jak to tam chodí dle vlastní zkušenosti. Ženský tam nosej náklady na hlavě a na zádech takový, že evropská ženská by se pod nima složila jako věchýtka. Doprava se tam odehrává většinou pěšky, takže tudy taky vede cesta ke svalstvu..
Přesně tak!!
Právě že napříště to bylo úplně bez problémů a ani na poprvý neměla problém vytlačit. Od převzetí lékařem do 10-ti minut odrodíno, jenže natrženou pindu a krvácela.
Čeče o tomhle sem čet hodně moc hodně:)) Dá se říci zcela náhodou!!jenže natrženou pindu a krvácela.
Si buď jist kamaráde!!
Ale je Kei. Akorát nejen tím. V té mikronésii jsou na tom podobně jako na té Petrovo mapě. Taky jsou cca o 30cm menší než běloši. Nechtělo se mi to rozepisovat podrobně a nebylo to potřeba:) Udělali jste to celá parta postupně taky:) Samozřejmě, že ta divoška z pralesa byla v pohodě. Přírodní život, fyzička, žádný stres z lekařů a hlavně se nepřežíraj a tak jim ty děcka tolik nenarostou v děloze jako "civilizovaným" lidem.