Zelené od GW

Místo pro tipy na nákupy a pro soukromou inzerci.

Moderátor: hugo

Odpovědět
Uživatelský avatar
Ivana
Příspěvky: 139
Registrován: pát bře 31, 2006 20:20
Bydliště: Rousínov
Kontaktovat uživatele:

Zelené od GW

Příspěvek od Ivana » pát dub 06, 2007 12:27

Tady si můžete koupit zelené od greenways.
www.zelenepotraviny.com

Curcuma
Příspěvky: 161
Registrován: pon dub 23, 2007 16:08

Příspěvek od Curcuma » sob bře 01, 2008 17:01

Z důvěryhodných zdrojů mám info, že od března stojí ječmen GW 1390 Kč... 8)

Uživatelský avatar
člověk
Příspěvky: 479
Registrován: čtv srp 03, 2006 17:03
Bydliště: ČR

Příspěvek od člověk » sob bře 01, 2008 17:11

...máš krásný děťulata ...

Uživatelský avatar
Ivana
Příspěvky: 139
Registrován: pát bře 31, 2006 20:20
Bydliště: Rousínov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivana » sob bře 01, 2008 20:08

Jojo je to pravda, ale tento jecmen a chlorella se budou prodavat pouze pres osobni kontakt, ne maloobchodne, nikde ne internetu to nebude ani jinde v ocbhode atd., proste GW zvyhodnuje sítový prodej. To kvuli prodejcum co se mori s prezentacemi a pritom si to pak lide koupi na internetu...

babicka
Příspěvky: 299
Registrován: ned dub 06, 2008 12:00

Re: Zelené od GW

Příspěvek od babicka » úte dub 08, 2008 10:51

Prohledala jsem to tam, ale nikde jsem nenasla citaci vyrobniho postupu. Je zaruceno, ze jejich vyrobky byly suseny pri teplote do 47 oC? (Alespon tolik jsem se docetla, ze je max. teplota pouzivana pri vitarianstvi.) Dost si neumim predstavit, jak se susi rasa (99,9 % H2O) na prasek aby pritom neshnila ... Ja mam ovsem slaby zrak (babicka). Nase to nekdo jiny?
Ivana píše:Tady si můžete koupit zelené od greenways.
www.zelenepotraviny.com

Uživatelský avatar
Ivana
Příspěvky: 139
Registrován: pát bře 31, 2006 20:20
Bydliště: Rousínov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivana » stř dub 09, 2008 8:24

Výrobní proces Mladého ječmene a testy kvality
Listy jsou sklizeny, opláchnuty, vylisovány a získaný extrakt se necelé 2 minuty suší pouze při teplotě 31 °C. Tím vznikne 100% čistý a nepasterizovaný prášek pro přípravu živé šťávy jemné chuti. Zpracovatelský proces Davida Sandovala umožňuje získat "živou" zelenou šťávu. Skutečnou rostlinnou mízu. Účinné složky nejsou poškozeny a je to dosud nejšetrnější způsob zpracování. Od okamžiku sklizně přes vylisování, vysušení do vakuového zabalení suroviny neuplynou víc jak dvě hodiny! Prášek je sám o sobě světle zelený, ale po rozpuštění ve vodě získá sytě zelenou barvu. Světlá zeleň prášku je dána lomem světelných paprsků dopadajících na jemné částečky prášku. Prášek udržujte v naprostém suchu, při pokojové teplotě a v temnu. Jeho záruční doba je dva roky.

tady to se týká chlorelly, ale tu teplotu také nevím, takže zjistím. Jen vím, že se prostě za živé pokládá.

Metoda „STEAM“
Je nová generace sprejového sušení, kterou používá výrobní společnost Taiwanchlorella k zajištění nejvyšší kvality produktu Chlorela pyrenoidosa Green Ways. Při metodě Steam dochází ve speciálním výparníku za vysokého tlaku k mžikovému „odpaření“ tj. vysušení chlorellových buněk . Při tom zároveň dojde k mikroskopickému narušení buněčných stěn, což zaručí vysokou stravitelnost až 80%. Předností této metody je vysoká vstřebatelnost i šetrnost k nutričním látkám. Ty jsou uchovány uvnitř buněčných stěn (nedochází k vylití buněčného jádra) a jsou chráněny před oxidací. Je tak zaručena maximální vstřebatelnost neporušených živin. Steam také zaručuje dlouhodobější skladovatelnost produktu.

Uživatelský avatar
Ivana
Příspěvky: 139
Registrován: pát bře 31, 2006 20:20
Bydliště: Rousínov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivana » stř dub 09, 2008 8:25

člověk píše:...máš krásný děťulata ...
jé dikyb :)

babicka
Příspěvky: 299
Registrován: ned dub 06, 2008 12:00

Příspěvek od babicka » stř dub 09, 2008 13:49

Metoda „STEAM“
Je nová generace sprejového sušení, kterou používá výrobní společnost Taiwanchlorella k zajištění nejvyšší kvality produktu Chlorela pyrenoidosa Green Ways. Při metodě Steam dochází ve speciálním výparníku za vysokého tlaku k mžikovému „odpaření“ tj. vysušení chlorellových buněk . Při tom zároveň dojde k mikroskopickému narušení buněčných stěn, což zaručí vysokou stravitelnost až 80%. Předností této metody je vysoká vstřebatelnost i šetrnost k nutričním látkám. Ty jsou uchovány uvnitř buněčných stěn (nedochází k vylití buněčného jádra) a jsou chráněny před oxidací. Je tak zaručena maximální vstřebatelnost neporušených živin. Steam také zaručuje dlouhodobější skladovatelnost produktu.[/quote]

Aaaaa ... dekuji, je to tzv. lyofilizace, suseni za prudce snizeneho tlaku, kterou dobre znaji ti, kdo uz skoro sto let kupuji !lyo-nitenky pri rybicky do akvarii. Spletl mne ten radoby moderni nazev. No, pak ano. To lze ususit cokoli, i stavu:)
Dekuji za info. Ted se neobavam to koupit:)
P.S. Pripominam, ze spatne vidim, coz je opakovana omluva za chyby v mych prispevcich:)

Uživatelský avatar
championbio
Příspěvky: 10
Registrován: úte úno 16, 2010 22:48
Kontaktovat uživatele:

Re: Zelené od GW

Příspěvek od championbio » pát lis 29, 2013 13:04

O zelených potravinách je také info na http://zelenepotraviny1.webnode.cz/ :arrow:

Odpovědět