Tak vlastně jsem se syrovkou začal před třemi roky, prošel si detoxem po 2 letech omezování masa se stal vege.... ale bohužel když člověk nejede naplno, tak se toho moc nevyřeší

Moderátor: hugo
zdar, vítej,R.A.M.I.X píše:Ahojky, děkuji předem za toto forum, protože mě trošku více přibližuje syrové stravě každým dnem. Jmenuju se Radim
Zdeníno píše:Tak pokud by to někoho zajímalo, vymyslel jsem zlepšovák na mms, vezmu prázdnou tobolku, do jedný půlky napaku chloritan sodný, do druhý půlky dám krystalický betain HCL, spojim je a polknu. Ten hnusnej plyn je cítit akorát, když člověk krkne. Je to modifikovaná verze od palo z fóra upramene.cz (říká tomu pms1), takže je to relativně vyzkoušený.
To asi těžko, název PMS (asi "palův m. s.") už je několik let zažitý, stejně tak VMS (myslím že "vylepšený m. s.") pro aktivaci HCl místo kyseliny citronové. To, že každá ta zkratka včetně MMS je dost divná, je celkem jedno.Fiona píše:A nemel by tomu Palovi nekdo rict ze PMS uz existuje, a jedna se o predmenstruacni syndrom?Vzhledem k tomu ze pan Humble s tim tak jako tak nechce nic mit, nechce to nazvat treba Chlorminator, Chlorkapsle nebo nejak po svem?
můj přítel by řekl, že bohatě stačí to co máme doma zadarmoFiona píše: Ale PMS je jeste lepsiPreji mnoho zdaru v marketingu, zvlaste mezi zenami. Jiste nejedna z nas se trese az si bude moct koupit PMS
aha, u Jardy fungl nový vlákno, to ještě neznám, takže díky mocZdeníno píše:Návod/diskuze na kávový klystýr je taky na zdravi-az.
hodim Ti to do zpravycepheus píše: Pavlusku poprosim o link jeste jednou...
nebudu to rozebirat nejak obsirne, ale pokud se ptas, jak si takovy preparat vybiram, tak dle referenci na internetu ci jeste lepe dle referenci znamych, pratel...Janek píše: Pavlusko, a ostatni? Mam verit preparatu na odcerveni, ktery je klasifikovan nejspise jako potravina (suplement), tzn. NENI testovan (na rozdil od leciva) na ucinnost toho, co popisuje v reklame, na zaklade ceho uverit? Jak to funguje?
Ps: Tim nerikam, ze lze verim lekum, nektere jsou temer neucinne take, ackoliv by mely byt testovany na ucinnost
aha, jj, to zni verohodne. Nejdriv me napadlo, zda Te nejaky poradce trosku nelakoval s malarii. ")R.A.M.I.X píše:ahoj, jo byl jsem, v Chorvatsku na Istrii před třemi letyta sviňka mě ale mohla píchnout kdekoliv po cestě, leč nebyla to forma tropické malárie ale středoevropské ( ing. bláhová uvádí jako zdroje ohnisek u nás písecko, jižní moravu, kroměřížsko). nebyl jsem takovej jako před hranou smrti po tropické malárii ale klasicky horečky až do 38°C a pomalost, zapomínání, malátnost, hodně jsem spal přes den. Jo řešil jsem to u poradce přes preparáty od Jonáše, MMS (s kys HCl).
Jakmile malárii vychytáš včas, tak je možné pouít jen MMS nebo CDS (chlordioxid solution). V počáteční fázi je jen v krvi, takže je to ok. Pak jak se rozleze do periferií, tak je to problématičtější (neříkám, že nemožné) ji dostata z těla.
Na byliny teda moc nevěřím, nedostanou se všude. 5řeší tak max samotný trup a trávicí soustavu. Do mozku a na nervy jsou rostliny krátké.
Leda bys jej zabilR.A.M.I.X píše:Můžu Janekovi zakázat, aby mi tu do deníčku psal svoje moudra??!?
je to mozne...R.A.M.I.X píše: Byliny akorát nejsou účinné v mozku, bo ten si tělo brání seč může jakousi bariérou.... tož nejspíše to bude i o přístupu. Bláhové má zkušeností dost, s bylinami úspěch neměla. mno. Teď mi na mysl přišla myšlenka o vlasovcích, na ty moc bylin nezabíra. Navíc se ke mně dostala informace, že Bláhové zkoušela jakýsi bylinný přípravek ze Švýcarska a průběh léčby byl daleko horší, než u použití chemických léků. Takže tak. mno