http://www.mimibazar.cz/komentare.php
Moderátor: hugo
Šárko, ale tohle by jim vůbec nepřišlo mimo mísu! Minibazar je opravdu brutální, vůbec se tam nechytám, protože je to fakt na pokakinkání:-((((s.arik píše: Často mám chuť těm ženským odpovědět taky nějakou prasárnou, třeba "penízečky jsem právě převedla na váš účtíček, snad dorazí ve středečku"![]()
Jj, Panda mi mluví z duše, totéž si tu taky říkávám a tak tedy souhlasím, ale rozhodně asi s výjimkou pro neregistrované. Neregistrovaní o tom kolikrát ví prd a jejich názor mne osobně nezajímá, nenechával bych je hlasovat. No, můj názor - hlasování ano, ale jen pro zasvěcené.s.arik píše:Ale jo, to mi přijde super!
Suhlasim, ze nezaregistrovani nech nehlasuju. Rovnako aby nehlasoval samotny autor prispevkuJindra píše:s.arik píše:...ale rozhodně asi s výjimkou pro neregistrované...
Mně by se právě líbilo neomezovat počet hlasů na jeden, tím se dá vyjádřit i míra ohodnocení. Není důležité (jak bývá při hlasování) kolika lidem se to líbí, ale celkový dojem jak moc se to líbí - takže je stejný efekt když se to trochu líbí hodně lidem, tak dají 1 hlas, nebo když se to líbí pár lidem hodně, pak dají několik hlasů, podle jejich uvážení. Osobně je mi milejší nadšení 3 lidí než pokývání hlavou 10 lidí.Sitar píše:Aby ohodnocení příspěvku mělo nějakou vypovídající hodnotu, může mít PMN každý pouze jeden hlas,...
Pak by to mohla znázornit stupnice od 1 do 10, kde by bylo vidět kolik hlasovalo lidí a průměrná známka. Jednoduše ohodnotíš od 1 do 10, což je dost velký rozptyl.Panda píše:Mně by se právě líbilo neomezovat počet hlasů na jeden, tím se dá vyjádřit i míra ohodnocení. Není důležité (jak bývá při hlasování) kolika lidem se to líbí, ale celkový dojem jak moc se to líbí - takže je stejný efekt když se to trochu líbí hodně lidem, tak dají 1 hlas, nebo když se to líbí pár lidem hodně, pak dají několik hlasů, podle jejich uvážení. Osobně je mi milejší nadšení 3 lidí než pokývání hlavou 10 lidí.Sitar píše:Aby ohodnocení příspěvku mělo nějakou vypovídající hodnotu, může mít PMN každý pouze jeden hlas,...
To by šlo, ale mám obavu že to by bylo pro Huga neúměrně moc práce. ... A ještě i náročnost na databázi - pro hlasování 1 uživatel jen 1x pro 1 příspěvek by tam musela být tabulka vazeb uživatelů s příspěvky a ta by hrozně rychle bobtnala a databázové operace na ní by byly už hodně pomalé. Asi byla celková náročnost neúměrná výsledku, ale k tomu by se musel vyjádřit Hugo - asi spíš podle toho zda se mu podaří najít nějaký plugin.Sitar píše:Pak by to mohla znázornit stupnice od 1 do 10, kde by bylo vidět kolik hlasovalo lidí a průměrná známka. Jednoduše ohodnotíš od 1 do 10, což je dost velký rozptyl.
A to mi hovoris az teraz?hugo píše:To tam je, před názvem vlákna máš takový obdelníček, na něj když klikneš, tak se dostaneš na první nepřečtený příspěvek.
aha, tak toho jsem si taky nevšiml, no aspoň že to vím teďkaSamira píše:A to mi hovoris az teraz?hugo píše:To tam je, před názvem vlákna máš takový obdelníček, na něj když klikneš, tak se dostaneš na první nepřečtený příspěvek.![]()
![]()
Dik
awa píše:Vyjadřovat se jako stoka není v souladu s podmínkami vitariána. Problém některých příspěvků není(nebyl) obsah jako takový, ale forma sdělení.
Překopírováno:
Zavazujete se nepřispívat na fórum pohoršujícím, hanlivým, nevhodným, vulgárním nebo jiným materiálem, který by mohl porušovat platné zákony ve vaší zemi, zákony v zemi, kde sídlí „vitarian.cz“, nebo platné mezinárodní právo. Tato činnost může vést k okamžitému .....
To není dobrý myslim, bude se to skupinkovat, pranýřovat..., někdo může sklouznout k tomu si "vyřizovat nějaké nechci říct staré rány, ale škrábanečkydvdmchl píše:To udělejte formou hlasování, pak to nebude na admina....
Jo,hugo píše:Ahoj,
samozřejmě by to šlo udělat, ale jelikož je tu jen jeden admin (já), tak to nakonec dopadne tak že mi dotyčný bude nadávat přes maila (osobní zkušenost), ale to samozřejmě přežiju. Zkusím to trochu promyslet a během příštího týdne (teď na to nemám čas) to nějak zrealizuju.
A kohopak jsi poskrabal, ze mas z toho takove bobky ?2olfess píše:To není dobrý myslim, bude se to skupinkovat, pranýřovat..., někdo může sklouznout k tomu si "vyřizovat nějaké nechci říct staré rány, ale škrábanečkydvdmchl píše:To udělejte formou hlasování, pak to nebude na admina...."
Jakto, dopadl dobře, odešel sám i když nemusel.cepheus píše:...Dvd, on hlasovat nebude, nedopadl loni totiz nejlip...
Cepheusi moc mě mrzí, že to takto chápeš. Jinak děkuji za optání, vloni jsem dopadl v hlasování výborně a myslim, že to víš moc dobře (jinak stačí dohledat), ale to je jedno.cepheus píše:on hlasovat nebude, nedopadl loni totiz nejlip. Kveta nelhala, kdyz rekla, ze tu jen lidi opruzuje a nic vic.
Msta vuci me je tu evidentni, nema na to chudak me srovnat do late pismenkama jako jine co se ho lekli, tak chce pouzit Huga jako nastroj..
Pandi, vim, 60% : 40% cca, (musel bych hledat a uz jsem unaveny z toho taky, nechce se mi).Panda píše:Jakto, dopadl dobře, odešel sám i když nemusel.cepheus píše:...Dvd, on hlasovat nebude, nedopadl loni totiz nejlip...
Vitarián prodělal vývoj a dnešníma očima zpětně vidím několik pozitiv:Panda píše:Je smutné, že na fóru Vitariánu stále více převažují názory a lidé, kteří nejenže nejdou vitariánským směrem, ale dokonce své opačné názory propagují začátečníkům. Nejenže jsou noví návštěvníci z toho zmatení, ale stává se to pro ně až nebezpečné (protože se bohužel z neznalosti řídí první radou, která se jim dostane, protože ji berou jako "radu od zástupce serveru Vitariánu").
Nevím moc jak to řešit, proto to píšu jako námět k diskuzi. Bohužel neexistuje nikdo dostatečně odborný, kdo by byl schopný zodpovědně správnost rad začátečníkům ohodnotit (a také kdo by měl na to tolik času).
Možná návrh ... Správný průběh by měl být zřejmě takový, že "průkopníci" vitariánství se diskuzemi a dohadováním dostanou k jakémusi společnému závěru, z něhož pak vznikají články na serveru Vitariánu (dejme tomu že jich tam teď už je dostatek). Tyto články jsou pak směrodatné pro rady začátečníkům. Pokud někdo radí odlišně nebo s nedostatečně ověřeným názorem, měl by na to dostatečně upozornit, že je to neověřený návrh, aby ho začátečník bral s rezervou, jen jako inspiraci. Pokud někdo zhodnotí některou zprávu jako nebezpečnou, tak by mohl použít Nahlašování příspěvků ... Ale to je všechno jen teorie, v praxi to fungovat asi moc nemůže.
to je realita virtualního světa a já to též nevidím jako smutné, skoro naopak.Panda píše:Je smutné, že na fóru Vitariánu stále více převažují názory a lidé, kteří nejenže nejdou vitariánským směrem, ale dokonce své opačné názory propagují začátečníkům. Nejenže jsou noví návštěvníci z toho zmatení, ale stává se to pro ně až nebezpečné (protože se bohužel z neznalosti řídí první radou, která se jim dostane, protože ji berou jako "radu od zástupce serveru Vitariánu").
Nevím moc jak to řešit, proto to píšu jako námět k diskuzi. Bohužel neexistuje nikdo dostatečně odborný, kdo by byl schopný zodpovědně správnost rad začátečníkům ohodnotit (a také kdo by měl na to tolik času).
Možná návrh ... Správný průběh by měl být zřejmě takový, že "průkopníci" vitariánství se diskuzemi a dohadováním dostanou k jakémusi společnému závěru, z něhož pak vznikají články na serveru Vitariánu (dejme tomu že jich tam teď už je dostatek). Tyto články jsou pak směrodatné pro rady začátečníkům. Pokud někdo radí odlišně nebo s nedostatečně ověřeným názorem, měl by na to dostatečně upozornit, že je to neověřený návrh, aby ho začátečník bral s rezervou, jen jako inspiraci. Pokud někdo zhodnotí některou zprávu jako nebezpečnou, tak by mohl použít Nahlašování příspěvků ... Ale to je všechno jen teorie, v praxi to fungovat asi moc nemůže.
jó, musím uznat, souhlasím, taky se mi to tenkrát nezamlouvalo, ale hned po registraci jsem si přehlednost a způsob řazení příspěvků nastavil v Uživatelském panelu, sekce Nastavení/Prohlížení příspěvků a pak už jsem byl zcela spokojen.fit píše:Nevím jestli píšu správně, ale uvítala bych lepší přehlednost fora a diskuzí. Připadá mě nepřehledné a obrácené