ono je to asi tak lepsi pac kdyz toho najdes na ebau za desetinu ceny tak toho koupis pet:)
a kdyz to za dva tydne dojde tak zjistis ze uz to nepotrebujes:))
Moderátor: hugo
ono je to asi tak lepsi pac kdyz toho najdes na ebau za desetinu ceny tak toho koupis pet:)
Ale to vis, ze dam i pani Colombove
A no nekdy to tak byva, ale mam uz kopu veci v supliku za par supu, ke kterym se vracim a dodelavam, cize mi to az tak neva:)
Nepamatuju že by se dna někdy probírala na půstu, vitariánu nebo brethtoši.
Ale co to ?:)) .. jste si dalo kolem terce obrazky euro-papalasu ?
Coz by sedelo, kralove se cpali masem a vino teklo proudem (pry)
Problém je v tom, že komerce udělala z lidí krále - tedy umožnila mít maso a chlast skoro zadarmo. To se multiplikuje tím, že ekonomika šlape, lidi vydělávají víc peněz a tím pádem je utratí za požitkářské věci. Tedy chlast tvrdý, měkký, káva kakao čokoláda atd atd..... Zajímalo by mě, jak vypadá urina ráno u skutečnýho vitariána - jaký má pH a jaký má EC. Za deset let co dnu koumu, jsem došel v podstatě k tomu, že z člověka se musí stát vitarián pakliže nechce aby se mu dna stala chronickou. Ostatně dna spolu s její sestrou rakovinou je důvodem, proč jsem začal hledat cestu stravu jak získat opravdu čistou stravu. BIO a EKO farmáři co potají práškují pesticidy po setmění mě nepřesvědčili:))Coz by sedelo, kralove se cpali masem a vino teklo proudem (pry))
Teoreticky stačí jenže prakticky nikoliv:) Musel bys mít k tělu palubní desku s měřákama - aspoň EC a pH abys věděl, že ledviny už odvedly svojí práci a vytlačily Tě na pH v pravo
Palubní desku nemám, budu sledovat co se děje.
Zato mě funguje už deset letPalubní desku nemám, budu sledovat co se děje.
Ano samozřejmě a budu se k Tobě chodit modlit abys mě naučil jak jsi to dokázal:))
hehehePavelM píše: ↑pon zář 17, 2018 20:40Ano samozřejmě a budu se k Tobě chodit modlit abys mě naučil jak jsi to dokázal:))
Si vem že tohle ověřim a zavedu pravidlo Vitarian podle Máchy
Víš kolik lidí bude nasraných? Ne na mě, ale především sami na sebe, protože existuje kopa lidí kteří si myslí a sami jsou přesvědčeni o sobě že jsou vitariany. Parametry jejich těla tomu však vůbec nenasvědčují:) To je jako když jedeš v tráboši a představuješ si že řídíš poršáka:)
Oni se chtějí prostě lišit tak se lišej:) Tvrdí A, že jsou zdraví a jejich těla jsou čistá, ale realitou je B, že zdraví vůbec nevypadají, smrděj na dálku jak tělesně tak dechem. Ale ten fanatický lesk v očích jim nikdo neupře:)) Hehe:))hehehedobrý
![]()
A máš pravdu s tím pravidlem. Sám to taky často vidím na vlastní oči. Různí vege, vega, mega,:) vita, raw, s leskem náboženského fanatismu v očích a uhrovitou pletí. Když se pak někomu rozsvítí a pořádně se nají, udělá se jim líp. Hodně z nich si v honbě za módou alternativního způsobu života neumí udržet metabolickou rovnováhu a jdou proti svému tělu.
Jen napiš.
Dostaneš od učitele půstu babaci baci na krabičku:) Takhle to na veřejnym foru napsat nemůžeš:) Mělo bejt Samozřejmě je to prevence a v případě menšího nebo méně závažného zdravotního problému je třeba přestat jíst. Aneb jak jsi mi už před mnoha lety po konzultaci meho problemu poradil - najeď na půst a táhni ho dokud se neuzdravíš. A fungovalo to.
No vidíš když umíš k informacím přistupovat z druhý strany, tak Ti stačí definice dny z wikyJen napiš.Taky jsem dnu nezažil. Mě to zajímá jak jde dnu vyvolat za pár dní.
Nechci zkoušet ale k informacím jde přistupovat i z druhé strany a pak mohou být velmi užitečné.
Ano je to tak:))
Za týden? Dva? Hahahaa až po pročištění těla z nejhoršího, řekněme za týden dva, je možné najet na půst?
Stačí filtrovaná voda, hlavně ne minerálky a džusy. Nebo slabší zelený čaj.
Nadměrná konzumace jídla a alkoholu, to už jsou vše jen důsledky pohodlnýho života s nedostatkem pohybu. A právě nedostatek pohybu je příčinou. Před časem mi byla doporučena kniha Běhej a jez - autor je vytrvalostní běžec Jurek. Tam je vše v kostce a kdo někdy vyzkoušel vytrvalostní sporty ten hned pochopí.
Super Lenuško:) Paráda popsanej systém ani zdravej ani nemocnej:) Zatímco Ty si svůj život na hraně zdraví ukočíruješ sama zadarmo, přesně tento systém perfektně vyhovuje dnešním doktorům a hlavně farmaceutickýmu průmyslu... nevím z jakého důvodu se nechceš doléčit do konce Ty sama, ale je to Tvůj problém pokud Ti to tak vyhovuje. Ale proč nechtějí doléčit dochtoři lidi až do konce, je naprosto logicky dané. pro dochtora fungujícícho na principu velkých peněz, je zdravý pacient neziskovým zákazníkem:) Dnešní dochtoři odeženou nebo jen přibrzdí nemoc natolik, aby se pacient cítil vyléčen i přesto, že dobře vědí, že vyléčen není, Prostě se jen potlačí viditelné následky nemoci, utlumí se bolest, ale až ke kořeni nemoci se nejde, respektive je nepsanými zákony zakázáno ke kořeni nemoci jíti.. Nechceš se toho Lenuško raději zbavit jednou provždy?Stačí filtrovaná voda, hlavně ne minerálky a džusy. Nebo slabší zelený čaj.
Tu bršlici mám odskoušenou na pratetě, nechtěla tomu věřit. Na jaře vydržela denně tři měsíce bršlicovat, jedla ji i jen tak, a moc se jí to zlepšilo. Taky mixovala, jasňačka... Mně začaly v 45 bolet palce u rukou, to je začátek artritidy, a po bršlici mně to taky přešlo. Od té doby se to maličko občas ozve, když na bršlici zapomenu.
Chce to tříměsíční kůru, pak měsíc přestat, pokud je to nutné, tak znovu. Nejlíp na jaře. Další roky udržovací kůru každé jaro.
Oni mají problém v hlavách:) Z ani jednoho z nich vytrvalostního sportovce neuděláš:) Museli by začít chtít sami od sebe:)Ve svém okolí mám dva lidi s dnou. Oba kouří, pijou tvrdej, nesportujou a rádi se najedí. Tělo prostě nesnese vše.
Dokud to ještě jde, stačí se začít hýbat a vše ostatní už se časem srovná samo..
Když nad tím tak přemýšlím, už dost dlouho se mi bolest v palcích neozvala. Několik let. Ale preventivně šťavím a mixuju bršlici i jiné byliny. U doktora jsem s tím nebyla nikdy, to bych se dostala do bludného kruhu. Tento rok pravidelně půstuju, že o tom nepíšu neznamená že to nedělám. Teď půjdu s kůží na trh a otevřeně se přiznám, že nemohu půstovat déle jak tři dny, protože jsem unavená a musím se starat o zvířata. To znamená dost fyzické práce. Jen jednou jsem si letos dopřála luxus týden půstu zároveň od jídla i lidí a všech onlajn-blbostí. To bylo fajn, možná bych to mohla táhnout dál, ale vrátila se moje lepší polovička a došlo mi předpřipravené krmivo. Nechci se na to vymlouvat, naopak, moc ráda bych si dopřála delší půst. Stejně když se to sečte, není to špatné číslo. Každý týden 36 nebo 48h, jednou za měsíc tři dny. Nevynechávám, žádná výmluva neexistuje. Když jdu nad 3 dny, neutáhnu ruční šrotovačku a nezvládnu tahat kyblíky a mísy s krmením. Zvířata nesmí trpět že si panička chce půstovat. Tak asi tak...PavelM píše: ↑stř zář 19, 2018 18:53Super Lenuško:) Paráda popsanej systém ani zdravej ani nemocnej:) Zatímco Ty si svůj život na hraně zdraví ukočíruješ sama zadarmo, přesně tento systém perfektně vyhovuje dnešním doktorům a hlavně farmaceutickýmu průmyslu... nevím z jakého důvodu se nechceš doléčit do konce Ty sama, ale je to Tvůj problém pokud Ti to tak vyhovuje. Ale proč nechtějí doléčit dochtoři lidi až do konce, je naprosto logicky dané. pro dochtora fungujícícho na principu velkých peněz, je zdravý pacient neziskovým zákazníkem:) Dnešní dochtoři odeženou nebo jen přibrzdí nemoc natolik, aby se pacient cítil vyléčen i přesto, že dobře vědí, že vyléčen není, Prostě se jen potlačí viditelné následky nemoci, utlumí se bolest, ale až ke kořeni nemoci se nejde, respektive je nepsanými zákony zakázáno ke kořeni nemoci jíti.. Nechceš se toho Lenuško raději zbavit jednou provždy?Stačí filtrovaná voda, hlavně ne minerálky a džusy. Nebo slabší zelený čaj.
Tu bršlici mám odskoušenou na pratetě, nechtěla tomu věřit. Na jaře vydržela denně tři měsíce bršlicovat, jedla ji i jen tak, a moc se jí to zlepšilo. Taky mixovala, jasňačka... Mně začaly v 45 bolet palce u rukou, to je začátek artritidy, a po bršlici mně to taky přešlo. Od té doby se to maličko občas ozve, když na bršlici zapomenu.
Chce to tříměsíční kůru, pak měsíc přestat, pokud je to nutné, tak znovu. Nejlíp na jaře. Další roky udržovací kůru každé jaro.
Jj, vlastně celé dětství jsem měla v moči střídavě krev, nebo písek. V prvním těhotenství se mi udělal kámen, měla jsem jít po porodu na operaci. Tvrdohlavě jsem jezdila výtahem do osmého patra, dolů skákala sounož po schodech, a pila litry vody. Asi za tři hodiny se kámen bolestivě prodral ven. Doktor tomu nechtěl věřit, protože byl poměrně velkej a seděl u ledviny v pánvičce. Tehdy jsem si prvně natvrdo ověřila, že se o sebe nejlíp postarám sama.
.Při kontrole moči mám vždycky vše ok, i krev ok
Nestačí to je chybka:) Pokud léčíš dnu návratovkou, musíš k návratovce pít vykradený mléko:) To je to uplně nejřidší:) Do jídla si pak můžeš přidat Goudu, bílej sejra a bezchuťový jogurt. A proč tak a ne destilka jako v půstu? Protože dna je následkem překyselení a kyselina v průběhu choroby rozpustila hodně kostí protože tělo nemělo kde brát vápno. Takže teď ho je potřeba doplnit aby se zatavila osteroporoza - tichá epidemie 21.stoletíStačí filtrovaná voda, hlavně ne minerálky a džusy. Nebo slabší zelený čaj.